Reis naar India.
De reis van 2020 werd afgelast.....hopelijk zal deze plaats vinden in 2021. Wij zullen u tijdig op de hoogte brengen. 
 
Elke twee jaar wordt er een  reis naar Zuid-India (de provincie Tamil Nadu) gepland.  De reis wordt begeleid door medewerkers van SCAD India.  De reis omvat toeristische uitstappen maar ook het bezoeken van de realisaties van SCAD.  Elke keer opnieuw zijn de deelnemers verwonderd van de nieuwe ontwikkelingen.
Dit jaar vond de reis plaats in Januari 2018, en voor de eerste keer onder de begeleiding van Marie Ooms.
Volgende reis zal plaats vinden in 2020.
 
Het hoeft geen verdere uitleg meer dat de reis naar Indië een prachtige ontdekking is niet alleen wat de Indische landschappen betreft maar ook de tempels, monumenten, de mensen en hun cultuur  zijn zeer de moeite waard. We beginnen onze reis met een bezoek aan Tamil Nadu en de dorpen die onder toezicht staan van SCAD. Van daaruit trekken we naar Kerala. Het is een groene streek in de Westelijke punt van Indië.
 
Voor meer praktische info aarzel niet even contact te nemen met:
 
Marie Ooms : tel: 03 827 15 15  -  0475/ 339 770 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Of via de website:  Rubriek "Contacteer ons"
 
 
 
 
 

 reizen

Dit is een unieke kans om kennis te maken met de staf van SCAD, de leerlingen van hun talrijke scholen en de vrouwen die wonen in de dorpen waar het SCAD de self help groups ondersteunt. Naast bezoeken aan dorpjes en projecten zijn er ook ontspannende dagen aan de Indische oceaan.

Deze organisatie heeft een groot guesthouse waarin we gedurende de reis verblijven. Vanaf de aankomst in India tot het vertrek worden we begeleid door iemand van de SCAD organisatie. Deze groepsreis is een combinatie van cultuur én het bezoeken van de vele projecten van SCAD India, waaronder natuulijk het dierenproject dat wij vanuit Belgie sponsoren. Ondertussen leert u stap per stap Indie kennen, met een vleugje cultuur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

reizen Nicole Sarah 2

 

Bekijk ook de verhalen van Nicole en Sarah over hun reis naar India in januari 2012.

 

 

 

 

 

 

 

 

FaLang translation system by Faboba